Avtalsvillkor

Smakverkets köp- och leveransvillkor i webbshoppen

Leveranssätt
Din beställning levereras som brev eller paket beroende på storlek och vikt. Den kommer att levereras till den adress du anger i köpet.

Leveranstid
Leveranstiden varierar beroende på var i världen du bor. Normal leveranstid inom Norden är 5-10 arbetsdagar. Vi skickar alla leveranser på måndagar för att säkerställa snabbast möjliga leverans.

Fraktkosstnad
Ingen fraktkostnad tillkommer. Dina varor skickas direkt hem i brevlådan. Större beställningar kan du få hämta hos närmaste postombud.

Beställningar från Åland
Beställningar från Åland levereras inklusive 14% moms.

Beställningar från Finland
Beställningar från Finland under 22 € levereras momsfritt. På beställningar från Finland som överstiger 22 € uppbärs 14% moms som läggs till summan på fakturan.

Beställningar från Sverige
Beställningar från Sverige levereras momsfritt. Eventuell tullklarering betalas av kunden.

Priser
Priserna i webbshoppen anges i euro (€). Vi förbehåller oss rätten att justera priser i förhållande till ändringar i valuta, skatt, avgifter eller liknande. Dessa prisjusteringar regleras omedelbart då vi anser det vara befogat. Vi reserverar oss även för eventuella felaktiga priser på grund av till exempel ”tryckfel”.

Orderbekräftelse
En automatisk orderbekräftelse skickas till den e-postadress som uppges vid beställningen.

Ångerrätt, retur och byte
Det är viktigt för oss att du blir helt nöjd med ditt köp. Du har åtta dagars bytes- och returneringsrätt för beställda produkter. Tiden räknas från det att produkterna har anlänt till dig. Meddela varför försändelsen returneras samt ange ditt kundnummer, för eventuell retur av pengarna. För att kunna återlämna varorna måste de vara i oförändrat skick och i originalförpackning om sådan finns. Kontakta kundtjänst för detaljinstruktioner angående återsändning.

Observera att det är du som kund som har ansvaret för att din retur kommer tillbaka till oss. Tänk därför på att alltid spara inlämningskvittot när du returnerar en vara.
Returadress: Smakverket Ab, Skogshyddsvägen 3 AX-22100 Mariehamn

Betalning
Du kan välja följande betalningssätt:

  1. Faktura
    Du kan välja att betala din beställning med en faktura som skickas ut samtidigt som dina varor. Maxbeloppet för att beställa varor mot faktura är 200 €. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift. Vi förbehåller oss rätten att kräva förhandsbetalning.
  2. Kreditkort
    Du kan välja att betala din beställning med Visa eller Mastercard.
  3. PayPal
  4. Hämta  och betala ditt paket hos Smakverket i Mariehamn (ingen avgift tillkommer)Då kan du betala kontant eller med kreditkort.

Skydd av personuppgifter
I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.

Kontaktinformation
Kontakta oss gärna om du har frågor eller synpunkter. Du kan också lämna meddelanden om adressändring och andra förändringar som rör dina abonnemang och beställningar.

E-post: info@smakverket.ax
Telefon: +358 (0)40 58 62 530
Adress:
Smakverket Ab
Skogshyddsvägen 3
AX-22100 Mariehamn

Smakverket Ab förbehåller sig rätten att ändra ovanstående villkor.