Vår egen Chark

Backmans Smakverk tillverkar chark enligt Medelhavsmetod av åländsk råvara. Vi saltar, mjölksyrar, kryddar, lufttorkar och låter produkterna mogna precis så lång tid de behöver.

Hemlagat att hämta

Hos oss hittar du alltid dagens varma soppa och annan god hemlagad mat av hög kvalitet och utan onödiga tillsatser. Vi väljer råvaror enligt säsong och lägger den tid i köket som du själv kanske inte har varje dag. Du kan också beställa hem en härlig charkbricka att bjuda på eller avnjuta helt själv.

Backmans Smakverk i Maxinge Center

I vår butik hittar du allt det goda som produceras i köket hos Backmans Smakverk.  Vi samlar också det allra finaste mathantverket som finns på Åland och söker ständigt efter nya produkter för att utöka vårt sortiment.

Vår nätbutik

Här kan du beställa våra egna lufttorkade charkprodukter, allt packat och klart för leverans till hela världen.

Till nätbutiken
BSV_vit

Naturligt hög kvalitet

 

Hos Backmans Smakverk är vi noga med smak och kvalitet och bryr oss om vad vi äter. Vi har tröttnat på långa innehållsförteckningar, konstiga tillsatser och mat som bara vill vara billig. Vi väljer råvara från producenter vi känner och handplockar produkter från leverantörer som vi kan lita på – som är inspirerade och noga med mathantverk, djurhållning och produktion. På den åländska landsbygden finns mängder av små familjeföretag som värnar om djur, natur, mat och miljö. Här skapas arbetstillfällen och nya fantastiska valmöjligheter för alla konsumenter.

Catering

Lunch, middag eller mitt emellan? Vi levererar hemlagad mat, grillat, charkbuffé, soppa eller sallad till små och stora sällskap. Hör av dig med din förfrågan!

Mat i present

Vad ger man till någon som har allt? God mat givetvis. Hos oss hittar du kalasfina matgåvor i stor eller liten skala – från maffig presentlåda till något enkelt att ge bort då du ska på middag. Vi har även fina presentkort i valfri valör.

Hämtat ur vår vardag

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

BSV_vit

HELA GODA ÅLAND PÅ ETT STÄLLE