Vanliga frågor och svar

Kräver produkterna kyl transport?

Under tillverkningsprocessen mognar produkterna i olika temperaturer. När de är färdiga klarar de därför av att transporteras utan kyla. Vi rekommenderar dock att när de kommit fram förvaras i kyla.

Hur mycket måste jag beställa och vad kostar frakten?

Minsta mängd du kan beställa är 1 st av en vara. Kostnad för frakt tillkommer enligt gällande posttariffer. Handlar du för över 50 € vid ett tillfälle får du fri frakt på ordern.

Kommer paketet hem till mig eller måste det hämtas ut?

Dina varor skickas direkt hem i brevlådan om paketet är under tillåten storlek. Större beställningar kan du få hämta hos närmaste postombud.

Hur räknas fraktkostnaden ut?

Varukorgen räknar automatiskt leveranskostnaderna enligt vikten.

Leveranskostnader innehåller postnings- och förpackningskostnader. Vi levererar beställningarna som brev eller paket. Endast paket kan följas med försändelsekod.

Kan jag returnera produkter som blivit dåliga av transporten?

Produkterna har en lagenlig returrätt inom 14 dagar. Kolla alltid Din beställning när du mottar den. Produkten måste vara oanvänd och i originalskick. Ifall Du vill returnera ber vi Dig att anmäla om saken på förhand via e-post: info@smakverket.ax

Om produkten vill returneras efter att det har gått 14 dagar från köpet och returneringen inte beror på en felaktig produkt måste kunden betala för returkostnaderna.

Postar ni alla dagar?

Vi postar alla beställningar i början på veckan för att undvika att varorna blir liggande över helgen.

Vad har ni för kontaktuppgifter?

e-mail: info@smakverket.ax